Verzenden

Het is mogelijk om de bestelde goederen thuis te laten afleveren. De leveringskosten zijn als volgt opgebouwd:

  • Alle schuren, overkappingen en blokhutten worden gratis bezorgd.
  • De bezorgkosten worden berekend op basis van het aankoopbedrag en het afleveradres, de kosten worden automatisch berekend in de winkelwagen.
  • U kunt natuurlijk ten alle tijden bij ons op de werf uw bestelling zelf af halen en zelf bij elkaar zoeken.

Wij streven altijd naar een zo kort mogelijke levertijd en bij spoedorders kan de levertijd in overleg aangepast worden. 
Leveringen in de regio van ons filiaal gebeuren in eigen beheer, hierbij is het ook mogelijk om met mobiele pin te betalen. Onze producten worden naast de vrachtwagen gelost, op een locatie waar een vrachtwagen met oplegger kan komen. Indien er niet gelost kan worden door een probleem van uw kant komen de extra kosten voor uw rekening.

Controle op de geleverde goederen dient door de klant plaats te vinden bij ontvangst. Afwijkingen dienen door de klant op de vrachtbrief vermeld te worden. 
Hout is een natuurproduct, beperkte afwijkingen in de maatvoering en noesten + kleine scheuren/afwijkingen kunnen voorkomen.

Voor leveringen buiten de regio werken wij samen met Brink Transport uit Hardenberg. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in de handeling van langgoed. Hier berekenen wij €150,00 bezorgkosten voor. 

Zie hier een impressie van hoe er met uw eventuele levering word omgegaan: