Tuinplanken voor elke klus!

Alle tuinplanken zijn enkel van de beste kwaliteit en scherp geprijsd. We bieden onder andere geïmpregneerde en geschaafde planken, maar ook Zweeds rabat planken aan. Voor elke klus in uw tuin hebben wij een geschikte tuinplank!

Tuinplanken direct uit de shop of op maat gemaakt

In onze webshop tonen wij u het ruime assortiment tuinplanken. Kiest u voor ons Noord-Europees vuren tuinhout uit verantwoord beheerde bossen in Scandinavië? Of bent u op zoek naar houten terrasdelen om uw terras te verfraaien? Voor elke toepassing in uw tuin kunnen wij de juiste tuinplanken leveren! Wanneer u hier echter wel het juiste materiaal ziet, maar de afmetingen niet kloppen, dan kunnen wij de tuinplanken in onze winkel nabij Doetinchem op maat zagen. Zo krijgt u altijd het formaat tuinplanken dat u wenst en hoeft u geen concessies te doen. Planken geïmpregneerd en geschaafd

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Contact opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een tuinplanken van Roenhorst? Dat kan. Stuur ons een e-mail: info@roenhorst.com of bel naar: 0315 -29 82 06. Wij helpen u graag uw wensen te vervullen.