Welkom bij Roenhorst Houthandel


 
 

Bankirai hout in omgeving Doetinchem


Bankirai is de naam van een houtsoort, afkomstig van de boom Shorea laevis. Het hout is duurzaam, waardoor het lang meegaat. Het bankirai hout is de perfecte houtsoort voor voorwerpen als tuinhuisjes, overkappingen, picknicktafels, schuttingen of veranda's.

Direct uit de shop of op maat gemaakt
In onze webshop tonen wij u het ruime assortiment bankirai hout. Wanneer u hier echter wel het juiste bankirai hout ziet, maar de afmetingen niet kloppen, dan kunnen wij het bankirai hout in onze winkel nabij Doetinchem op maat zagen. Zo krijgt u altijd het formaat tuinhout dat u wenst en hoeft u geen concessies te doen.

Houthandel Roenhorst bevindt zich vlakbij Doetinchem en is hét adres voor tuinhout voor de hele regio. Van Winterswijk en Bredevoort, tot Ulft en Gaanderen. Zo ook bankirai hout!

Contact opnemen
Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden met bankirai hout, kom dan langs in Westendorp, nabij Doetinchem, Winterswijk of Ulft. U kunt ons ook bellen om u vragen te stellen over het bankirai hout of hiervoor gebruikmaken van het contactformulier. 

Artikelen 1 tot 9 van 50 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 9 van 50 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5