Welkom bij Roenhorst Houthandel


 

Verzenden

Het is mogelijk om de bestelde goederen thuis te laten afleveren. De leveringskosten zijn als volgt opgebouwd

 

  • Bij een order bedrag boven de € 900,00 worden uw goederen gratis thuis bezorgd (m.u.v. de eilanden en artikelen die in de aanbieding zijn)
  • Bij een order bedrag van onder de € 900,00 zijn de bezorgkosten circa € 100,00 afhankelijk van de regio waar u zit.
  • Kleine producten die met de pakketdienst verzonden kunnen worden (tot 30kg) worden verzonden voor € 10,00
  • U kunt natuurlijk ten alle tijden bij ons op de werf uw bestelling zelf af halen en zelf bij elkaar zoeken.

 

Wij streven altijd naar een zo kort mogelijke levertijd en bij spoedorders kan de levertijd in overleg aangepast worden.
Leveringen in de regio van ons filiaal gebeuren in eigen beheer, hierbij is het ook mogelijk om met mobiele pin te betalen. Onze producten worden naast de vrachtwagen gelost, op een locatie waar een vrachtwagen met oplegger kan komen. Indien er niet gelost kan worden door een probleem van uw kant komen de extra kosten voor uw rekening.

 

Controle op de geleverde goederen dient door de klant plaats te vinden bij ontvangst. Afwijkingen dienen door de klant op de vrachtbrief vermeld te worden.
Hout is een natuurproduct, beperkte afwijkingen in de maatvoering en noesten + kleine scheuren/afwijkingen kunnen voorkomen.

 

Voor leveringen buiten de regio werken wij samen met Brink Transport uit Hardenberg. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in de handeling van langgoed. 

Zie hier een impressie van hoe er met uw eventuele levering word omgegaan: