Welkom bij Roenhorst Houthandel


 
 

Tuinschermen in Doetinchem


Bij Houthandel Roenhorst garanderen wij alleen het beste hout te gebruiken voor uw nieuwe tuinscherm. Grenen-, eiken- en vurenhout vormen de basis voor onze schuttingen. Doetinchem en omgeving profiteert hierdoor van tuinschermen van topkwaliteit, die lang meegaan en die de beschutting biedt die u zoekt. De vuren tuinschermen komen uit eigen productie. Dit betekent volop keuze. Wij zijn verder prima in staat de tuinschermen in Westendorp (nabij Doetinchem) aan te passen aan uw wensen. Hierdoor wordt uw tuinscherm in Doetinchem uniek.

Op maat gemaakt
Wanneer u in onze webshop wel het gewenste hout vindt voor een tuinscherm, maar het hout niet de juiste maat heeft, zaagt Houthandel Roenhorst dit hout graag voor u op maat. Wij geven daarnaast passend advies en helpen u met het samenstellen van uw overkapping. In Doetinchem, maar ook elders in het land kunnen onze partners u tevens helpen met het plaatsen van uw tuinscherm.

Contact opnemen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tuinschermen in Doetinchem en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op met Houthandel Roenhorst via: 0315 – 29 82 06. U kunt ook het contactformulier invullen.

4 artikel(en)

4 artikel(en)