Welkom bij Roenhorst Houthandel


 
 

Tuinafscheiding in omgeving Doetinchem


U wilt een tuinafscheiding in uw tuin in Doetinchem, Winterswijk of Ulft? Houthandel Roenhorst in Westendorp helpt u graag verder. Wij voorzien u met alle plezier van houten onderdelen of complete pakketten om een tuinafscheiding te plaatsen. Vanuit Doetinchem, Winterswijk of Ulft bent u zo bij ons, om uw nieuwe tuinafscheiding aan te schaffen.

Bij ons telt kwaliteit
Houthandel Roenhorst garandeert topkwaliteit en doet dit door enkel duurzaam tuinhout te leveren voor uw nieuwe tuinafscheiding. Wij leveren tuinhout in Doetinchem en omgeving aan zowel particulieren, als bedrijven. Wij leveren al het hout zoals gewenst. Bewerkt of onbewerkt, geschaafd en met ronde hoeken of juist niet: voor uw tuinafscheiding is het allemaal mogelijk bij Houthandel Roenhorst.

Koopt u uw tuinafscheiding bij Roenhorst, vlakbij Doetinchem, dan bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding
  • Lange levensduur
  • Duurzaam en geïmpregneerd hout

Contact opnemen
Wilt u meer weten over alle beschikbare opties voor uw nieuwe tuinafscheiding, kom dan langs in Westendorp, nabij Doetinchem, Winterswijk of Ulft. U kunt ons ook bellen om u vragen te stellen of hiervoor gebruikmaken van het contactformulier. Wij staan voor u klaar om u van een passend antwoord te voorzien.

4 artikel(en)

4 artikel(en)