Welkom bij Roenhorst Houthandel


 
 

Schuttingen in Doetinchem Winterswijk of Ulft van Houthandel Roenhorst


Houthandel Roenhorst in Westendorp biedt een ruime keuze in verschillende soorten tuinhout en is leverancier van overkappingen, picknicktafels en meer. Woont of werkt u in Doetinchem, Winterswijk of Ulft en zoekt u een schutting? Neem dan eens een kijkje bij Roenhorst in Westendorp. Uiteraard leveren wij niet alleen schuttingen in Doetinchem, maar ook in omliggende plaatsen als Ulft, Varsseveld, Lichtenvoorde, Groenlo en Didam.

Alleen het beste
Bij Houthandel Roenhorst garanderen wij alleen het beste hout te gebruiken. Grenen-, eiken- en vurenhout vormen de basis voor onze schuttingen. Doetinchem en omgeving profiteert hierdoor van schuttingen van topkwaliteit, die lang meegaan en die de beschutting biedt die u zoekt. De vuren schermen komen uit eigen productie. Dit betekent volop keuze. Wij zijn verder prima in staat de schuttingen in Westendorp (nabij Doetinchem) aan te passen aan uw wensen. Hierdoor wordt uw schutting in Doetinchem uniek.

Meer weten?
Heeft u vragen over de schuttingen die wij nabij Doetinchem, Winterswijk of Ulft produceren of wilt u meer weten over de eiken of grenen schuttingen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op: 0315 – 29 82 06 of gebruikmaken van het contactformulier.  

Artikelen 1 tot 9 van 49 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 9 van 49 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5