Welkom bij Roenhorst Houthandel


 
 

Een picknicktafel in Doetinchem, Winterswijk of Ulft


Leuk, stoer en duurzaam, dat zijn de picknicktafels van Roenhorst. Vanuit Doetinchem, Winterswijk of Ulft bent u binnen 5 minuten in Westendorp, waar u in onze houthandel keuze heeft uit diverse picknicktafels. Alle tafels zijn enkel van de beste kwaliteit en scherp geprijsd. Wij leveren niet alleen picknicktafels in Doetinchem, maar in de hele regio. Van Westendorp tot Winterswijk, en van Ulft tot Didam: iedereen geniet van een picknicktafel van Roenhorst.

KOMO-hout
Het hout dat Houthandel Roenhorst gebruikt voor de picknicktafels voor klanten in Doetinchem en omgeving, is geïmpregneerd, bevat een KOMO-keurmerk en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het hout is van hoogstaande kwaliteit en biedt jarenlang gebruikersplezier. Onze tafels zijn leverbaar in verschillende lengtes en zijn behalve in een ronde vorm ook in vierkante vorm verkrijgbaar. Bij deze vierkante tafels zitten de banken rondom de tafel.

Koopt u uw picknicktafel op een steenworp afstand van Doetinchem, dan bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding
  • Duurzaam en geïmpregneerd hout
  • Lange levensduur

Contact opnemen
Wilt u meer weten over de verschillende picknicktafels, kom dan langs in Westendorp, nabij Doetinchem, Winterswijk of Ulft. U kunt ons ook bellen om u vragen te stellen of hiervoor gebruikmaken van het contactformulier. Wij staan voor u klaar om u van een passend antwoord te voorzien. 

Artikelen 1 tot 9 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 16 in totaal

  1. 1
  2. 2