Welkom bij Roenhorst Houthandel


 
 

Houten overkappingen in Doetinchem, Winterswijk of Ulft


U wilt een houten overkapping in uw tuin in Doetinchem, Winterswijk of Ulft? Houthandel Roenhorst in Westendorp helpt u graag verder. Wij voorzien u met alle plezier van houten onderdelen of complete pakketten om een overkapping te plaatsen. Vanuit Doetinchem, Winterswijk of Ulft bent u zo bij ons.  

Paviljoen van duurzaam hout
Houthandel Roenhorst uit Westendorp levert geïmpregneerd hardhout en vurenhout in heel de regio Groenlo, Bredevoort, Varsseveld en Doetinchem. Bij ons kunt u terecht voor houten palen, balken en zelfs dakpanplaten. Naast los tuinhout bieden wij ook verschillende standaardpakketten voor overkappingen in uw Doetinchemse tuin.

Op maat gemaakt
Wanneer u in onze webshop wel het gewenste hout vindt voor een overkapping, maar het hout niet de juiste maat heeft, zaagt Houthandel Roenhorst dit hout graag voor u op maat. Wij geven daarnaast passend advies en helpen u met het samenstellen van uw overkapping. In Doetinchem, maar ook elders in het land kunnen onze partners u tevens helpen met het plaatsen van uw overkapping.

Contact opnemen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van overkappingen in Doetinchem en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op met Houthandel Roenhorst via: 0315 – 29 82 06. U kunt ook het contactformulier  invullen.  

4 artikel(en)

4 artikel(en)