Welkom bij Roenhorst Houthandel


 
 

Azobé hout in omgeving Doetinchem


Azobé is de naam van een duurzame houtsoort. Doordat de planken eerst zijn gedroogd voordat ze zijn geschaafd, krimpen de planken niet. U heeft dus nooit lelijke krimpnaden in uw vloer of plafond. Verder is azobé hout is zeer veerkrachtig, maar ook taai en sterk. Kortom; azobé is de perfecte houtsoort voor voorwerpen als tuinhuisjes, overkappingen, picknicktafels, schuttingen of veranda's.

Alleen het beste
Bij Houthandel Roenhorst garanderen wij alleen het beste hout te gebruiken. Daarom gebruiken we azobé hout voor een groot deel van onze schuttingen, hekwerken, omheiningen en andere houtproducten.  Doetinchem en omgeving profiteert hierdoor van azobé hout van topkwaliteit, dat lang meegaat. Wij zijn verder prima in staat het azobé hout in Westendorp (nabij Doetinchem) aan te passen aan uw wensen. 

Contact en vragen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van azobé hout in Doetinchem, Winterswijk of Ulft en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact op met Houthandel Roenhorst via: 0315 – 29 82 06. Daarnaast kunt u altijd het contactformulier invullen.

Artikelen 1 tot 9 van 50 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 9 van 50 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5